EEN ONVERGETELIJKE CARNAVAL?

Nóg mooier, nóg kleurrijker en nóg specialer!

Een kleurrijk spektakel

Entertainment Company werkt met unieke shows welke volledig zijn aangepast aan de carnaval. Wij leveren geen standaard opstelling, maar bieden een compleet verzorgde show op maat waarmee uw feestzaal een verrassende metamorfose ondergaat. Geluid, verlichting, nevel, confetti en decoratie: het totaalplaatje is een lust voor het oog! En ook over de artiest, buutereedner en dansmarietje hoeft u zich geen zorgen te maken: met de feesttechniek van Entertainment Company wordt niks aan het toeval overgelaten.

De juiste muziek

De diskjockey van Entertainment Company klinkt – letterlijk – als muziek in de oren. Een enorme muziekcollectie aan lokale, Limburgse en Duitse carnaval hits is beschikbaar en vormt de sterke basis voor een geweldig feest. Gezelligheid kent geen grenzen: onze enthousiaste feest DJ amuseert jong en oud en brengt uw publiek tot een kokend hoogtepunt waar nog lang over wordt nagesproken.

Ríchtige Vastelaovend!

Ongetwijfeld zult u onze slogan “Ríchtige Vastelaovend” al eens ergens voorbij hebben zien komen. Entertainment Company geeft op geheel eigen wijze kleur aan de carnaval en draagt graag een steentje bij aan deze Limburgse Cultuur. Wij zijn namelijk méér dan zomaar een leverancier van muziek en techniek. Al jarenlang is Entertainment Company een gepassioneerde (hoofd)sponsor voor verschillende verenigingen, stichtingen en organisaties, zoals VV de Eekheuere en CV de Vlavreters in Heerlen, d’r Schaesbergse Vasteloaves Verein en d’r Landgraaf Optoch in Landgraaf en de Stichting Carnaval-Radio in Brunssum. Middels een financiële bijdrage helpen wij graag om de carnaval in stand te houden, niet alleen in de grote steden maar vooral ook in de kleinere dorpen en stadskernen.

Wilt u tijdens de carnaval ook een onvergetelijke feestavond of wilt u een sponsoraanvraag doen? Neem snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een goede kop koffie denken wij graag met u mee.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

Bij deze nodigen wij jullie uit voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar jullie wensen en voorkeuren. Samen zetten we jullie ideeën om in een beleving.

Afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

Een compleet verzorgde feestavond is mogelijk vanaf 500 tot ca. 1500 euro. Dit is mede afhankelijk van de verlichting en locatie. Kom vrijblijvend langs voor een gratis advies op maat.

brochure aanvragen

bezoek onze showroom

Hier presenteren wij onze producten en kunt u uw feest ‘live’ beleven. Laat u verrassen door onze fraaie lichtshows en de grote diversiteit aan mogelijkheden.

advies op afspraak
Gevarieerde muziek

Onze DJ’s beschikken over een ruim aanbod van lokale, Limburgse en Duitse carnaval hits van vroeger tot nu.

De juiste uitstraling

Onze unieke lichtshows worden stijlvol geprogrammeerd en uitgevoerd in de kleuren rood, geel en groen.

Ríchtige Vastelaovend!

Entertainment Company is (hoofd)sponsor van diverse Limburgse verenigingen, evenementen en activiteiten.

LVK jurylid

DJ Mathijs Gulpers is als inwoner van Parkstad regelmatig jurylid bij het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer.

Beste Mathijs. Dank voor de professionele samenwerking tijdens het “Buutepreuve" bij Carnavalsvereniging de Vlavreters in Welten-Benzenrade. Het is niet aan mij, maar ik adviseer de organisatie om volgend jaar weer een beroep op je te doen, uiteraard met jouw persoonlijke inbreng op de bühne.

Hub StassenMeervoudig Limburgs Buuttekampioen

Dag Mathijs. Beter laat dan nooit, maar ff reageren op de DJ die zaterdag jl. in het Tref heeft gedraaid… In één woord: toppie. Sympathiek. Prettige spreker. Goede muziekkeuze. Betrokken. Een vakman dus! En dan te bedenken dat er veel optredens waren waardoor hij pas laat z’n ei kwijt kon…

Arno CrasbornVV de Eekheuere

Hallo Mathijs. De afgelopen jaren hebben wij regelmatig apparatuur van jou gebruikt en daar zijn we altijd erg tevreden over geweest. We hopen in de toekomst nog meer te kunnen samenwerken voor een fantastische carnaval!

Jaimy van DijkCarnaval-Radio.nl

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

11
Sponsor overeenkomsten
20
Prinsenordes ontvangen