Met Snappshot is iedereen fotograaf

beleef jullie feest vanuit de ogen van de gasten

Tijden veranderen

En bruiloften veranderen gelukkig mee. Een huwelijk van nu ziet er immers heel anders uit dan 10, 50 of 100 jaar geleden. Alles wat op dit moment als standaard beschouwd wordt was ooit een hippe, moderne of vernieuwende invulling van een bruiloft. Ook het sociale gedrag van het publiek verandert: vroeger was een trouwfeest dé plek om nieuwe contacten te leggen en te socializen, tegenwoordig is men steeds vaker druk bezig met de smartphone of tablet. Gelukkig heeft Entertainment Company de oplossing: Snappshot!

Iedereen is fotograaf!

Snappshot is een foto-app, welke alle feestgangers gratis op hun smartphone kunnen installeren. De app verzamelt gedurende de gehele dag alle foto’s die er van de trouwdag gemaakt worden en geeft deze vervolgens in een bewegende tijdlijn op grote beeldschermen weer. Dankzij Snappshot beleven jullie de bruiloft vanuit de ogen van jullie gasten: een unieke en gemakkelijke aanvulling op de traditionele fotograaf. Bijkomend voordeel is dat jullie ook foto’s krijgen die na de openingsdans gemaakt zijn, wanneer de professionele fotograaf naar huis is. De smartphones doen hun werk en al snel zullen vele leuke foto’s op de schermen verschijnen.

Snappshot is ideaal voor bruiloften, maar is daarnaast ook een leuke toevoeging bij uw bedrijfsfeest, verjaardag of open dag. Met de gratis app wordt de smartphone een nuttige party gadget en heeft iedereen een reden om met de telefoon bezig te zijn.

Verrassing

Uit onderzoek is gebleken dat tijdens een bruiloft waar gebruik wordt gemaakt van Snappshot er beduidend minder foto’s op social media geplaatst worden, en dat is wel zo prettig! Hierdoor blijven er namelijk veel verrassingen over voor de avondgasten: hoe ziet de trouwjurk uit, welke kleur draagt de bruidegom en hoe mooi staat het bruidspaar samen te stralen?

Verder zijn er nog meer voordelen. Met Snappshot hebben jullie volop privacy. Optioneel worden de gemaakte foto’s namelijk niet opgeslagen op de smartphone van jullie gasten. Hierdoor genieten jullie van een zorgeloze dag. Ook hoeven jullie de gasten niet wekenlang te herinneren om gemaakte foto’s door te sturen, ze staan immers allemaal al in de app.

Meer informatie

Snappshot is leverbaar in verschillende samenstellingen en met vele extra opties. Op www.snappshot.nl staan alle mogelijkheden overzichtelijk weergegeven, inclusief landelijk vastgestelde prijzen. Voor meer informatie kunnen jullie ook rechtstreeks contact opnemen met Entertainment Company. Wij zijn de officiële Snappshot reseller voor de regio Limburg en staan u graag te woord.

Ben je zelf DJ of verhuurder en wil je Snappshot inzetten op een klus? Geen probleem: Entertainment Company levert en installeert professioneel, vakkundig én discreet.

[klantenvertellen-shortcode]

Instructievideo

Snappshot is gemakkelijk, modern én leuk. Bovendien is de app helemaal gratis te downloaden. Benieuwd wat Snappshot precies is? Bekijk dan snel de instructievideo via onderstaande link.

Bekijk instructievideo

VOOR iOS en Android

Iedereen met een Smartphone kan Snappshot installeren en gebruiken: het werkt super makkelijk! Wil je weten hoe het gebruik in z’n werk gaat? Download gratis de app voor iOS of Android.

Snappshot website

Tarieven & extra opties

Light, Regular of Complete, grote TV’s, selfie sticks, grappige gadgets voor nóg leukere foto’s, een fotoalbum met de grappigste momenten van jullie feest: Snappshot biedt vele extra opties!

Tarieven bekijken
Een dag vol verrassingen

Met Snappshot voorkom je dat gasten voortijdig al foto’s op social media plaatsen. Zo blijven er volop verrassingen over voor de avondgasten! Spannend voor hun én leuk voor jullie zelf!

Foto’s van de gehéle dag

Snappshot is er voor de gehele dag, dus ook wanneer de ingehuurde professionele fotograaf naar huis is gegaan. Foto’s van de ceremonie tot en met de afsluiting van het feest, dat is toch super gaaf!

Fotografie anno nu

Tijden veranderen, ook fotografie. Analoog is nu digitaal, fotocamera is nu smartphone, stijve portretfoto’s zijn nu relaxte selfies en wegwerpcamera’s zijn nu Snappshot!

Wie heeft er nog foto’s?

Je hebt een feest gehad en moet daarna wekenlang mensen achterna lopen om de foto’s te krijgen, irritant he? Bij Snappshot staan alle foto’s snel en overzichtelijk op één plek bij elkaar, ideaal!

Een leuk extraatje op onze bruiloft. Een goede manier om de avond gasten een beetje te laten meegenieten van wat er overdag is gebeurd. Verder krijg je 's avonds leuke spontane foto's tijdens het feest. Erg leuk!!!

Marlou uit Enschede

Drukwerkdeal heeft Snappshot als geweldig ervaren! Jullie foto service was een schot in de roos op ons bedrijfsfeest. Gezien de hoeveelheid foto's (+700 foto’s) en hoe spontaan de mensen erop stonden hoeven we er weinig over te zeggen 😉 Een gemakkelijke tool waar oud & jong direct mee uit de voeten kan. Snappshot is een dikke meerwaarde voor je feest!

Jasper Draaijer, Drukwerkdeal.nl

Erg blij dat we snappshot hebben gebruikt voor ons feest. Iedereen was enthousiast en begon direct met foto's maken. Direct de volgende dag hebben we de foto's ontvangen. Zeker een goede toevoeging aan ons feest! Voor herhaling vatbaar!

Mark uit Borne

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

143
Feesten Verzorgd
27319
Foto's gemaakt