wij zijn entertainment company

De ultíeme partner voor DJ’s, drive-in shows en audiovisueel

Wij werken voor de grootste en mooiste feestlocaties van Limburg.

Wij bieden entertainment van de allerhoogste kwaliteit. Bij ons geen kortingen of laagste prijs garantie. Wij staan garant voor een fantastisch feest en een geweldige herinnering voor later.

Over ons

Entertainment Company levert hoogwaardige drive-in shows en audiovisuele middelen. Onze corebusiness is het leveren van ervaren allround diskjockeys voor bruiloften, (bedrijfs)feesten en carnaval. Daarnaast zijn wij een flexibele en veelzijdige partner voor het faciliteren van presentaties, bijeenkomsten en congressen.

We hebben het voorrecht om bij de meest gerenommeerde feest- en vergaderlocaties in Zuid-Limburg preferred supplier te zijn: allemaal prachtige samenwerkings-verbanden waarvan ú de vruchten plukt. Onze kennis, kunde en ervaring vormen de basis voor advies op maat dat altijd aansluit bij de wensen van uzelf alsmede de mogelijkheden op de betreffende locatie.

Heeft u iets te vieren, wij vieren het graag met u mee. Kom vrijblijvend kennismaken op ons productiekantoor te Landgraaf, de koffie staat voor u klaar.

Voorheen Gulpers PRO

De oorsprong van de huidige Entertainment Company ligt in 1996, wanneer oprichter Mathijs Gulpers als hobby plaatjes gaat draaien. Al snel ontwikkelt deze muzikale hobby zich tot een veelzijdig diskjockey talent en ontstaat de ambitie voor een professionelere aanpak.

In 2004 is het zover en sindsdien wordt een grote passie en onuitputbaar doorzettingsvermogen gecombineerd om bedrijven en particulieren te adviseren en te faciliteren. Gedurende 2015 wordt een nieuwe bedrijfsformule ontwikkeld en sinds 2016 is Entertainment Company een feit.

Mathijs Gulpers staat al jarenlang bekend als een betrokken, vakbekwame en gepassioneerde leverancier waarbij alles draait om het verwezenlijken van uw wensen. Noemenswaardig hierbij is de persoonlijke aanpak van Entertainment Company. Tot in de kleinste details wordt er aandacht besteedt aan een perfecte en kwalitatief hoogwaardige invulling van uw feest of bijeenkomst. Werkelijk níets wordt aan het toeval overgelaten.

[klantenvertellen-shortcode]

Fraaie verlichting voor Popvillage tijdens Pinkpop, een spetterende DJ voor een bruiloft of met spoed een beamer voor een bijeenkomst: Entertainment Company staat altijd voor ons klaar. Niets dan lof over deze fijne partij om mee samen te werken!

Bart StavasiusLandgoed Overste Hof, Landgraaf

Sinds 2004 de fijnste leverancier die we ooit gehad hebben. Betrouwbare geluidsinstallaties voor onze meetings, goede DJ’s voor de vele bijeenkomst in onze feestzalen en vooral een geweldige service en flexibiliteit. Entertainment Company is onze partner voor beeld, licht en geluid.

Chris Dieteren en Dominika BeijerVan der Valk Hotel, Heerlen

DJ Mathijs Gulpers was al jarenlang een bekend gezicht op onze locatie. Na het afronden van de grote renovatie in 2013 zijn wij op aanraden van derden met Mathijs in gesprek gegaan en werden we verrast door zijn muzikale veelzijdigheid. Met Entertainment Company hebben wij voor elk feest een passende DJ in huis

Henri en Nigel BeckersAuberge de Rousch, Heerlen

Mathijs Gulpers

Eigenaar / Adviseur

Bas

Adviseur / DJ

Sjoerd

DJ

Sander

Presentator / Zanger / DJ

Stefan

DJ

Stefan

DJ

Paul

DJ

Patrick

DJ

Wilt u vrijblijvend kennismaken? Wij bellen u graag terug!

317
Plaatjes Gedraaid
1000
Bruiloften Verzorgd