Heeft u iets te vieren?

Maak het een feest om nooit te vergeten

Feest DJ

Verjaardag, communie, jubileum, jaarlijkse feestavond, kerstborrel of nieuwjaars-
receptie: allemaal hebben ze één ding gemeen: muziek brengt sfeer. Het is daarom van belang dat u beschikt over een goede diskjockey die zijn vak verstaat.

Entertainment Company levert maatwerk en adviseert u graag welke DJ het beste geschikt is voor uw feest. Zoekt u een bescheiden DJ voor achtergrondmuziek, een allround DJ die de juiste stemming brengt of wellicht een ultieme feest DJ die de handen de lucht in krijgt? Wilt u een DJ die uitsluitend muziek draait of heeft u toch liever een DJ die de interactie met het publiek aangaat? Alles is mogelijk en wordt tijdens een persoonlijk gesprek uitvoerig besproken en toegelicht.

Werkwijze

Al jarenlang zijn de drive-in shows met allround DJ’s het paradeplaatje van Entertainment Company. Vroeger was er alleen DJ Mathijs Gulpers, tegenwoordig zijn er meerdere freelance DJ’s beschikbaar. Elke DJ heeft zijn eigen kwaliteiten, interesses en specialiteiten.

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen en denken wij geheel vrijblijvend mee naar de perfecte invulling van uw feest. Zowel de muziek als ook de techniek wordt uitvoerig besproken. In onze showroom ziet u de verschillende mogelijkheden en creëren wij samen het ideale pakket voor uw feest of bijeenkomst. Zo krijgt u dus niet alleen een goede indruk en een goed gevoel, maar vooral ook een helder beeld van wat u kunt verwachten.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen. Samen bespreken wij het ideale verloop van uw feestavond.

afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

Een compleet verzorgde feestavond is mogelijk vanaf 500 tot ca. 1500 euro. Dit is mede afhankelijk van de verlichting en locatie. Kom vrijblijvend langs voor een gratis advies op maat.

brochure aanvragen

bezoek onze showroom

Hier presenteren wij onze producten en kunt u uw feest ‘live’ beleven. Laat u verrassen door onze fraaie lichtshows en de grote diversiteit aan mogelijkheden.

bezoek inplannen
100% Gezelligheid

In heel Limburg gaan met de DJ’s van Entertainment Company de voetjes van de vloer. Succes verzekerd.

Altijd de beste DJ

Elke DJ heeft zijn eigen muziekstijl. U krijgt bij Entertainment Company altijd de meest geschikte DJ voor uw feest.

Perfecte voorbereiding

Betrouwbaar en professioneel: heldere afspraken en duidelijke communicatie. Afspraak = afspraak!

Finalist OLDK

DJ Mathijs Gulpers was finalist van de Open Limburgse Diskjockey Kampioenschappen.

We hadden we een prachtig verzorgd galafeest bij Thiessen Wijnkoperij in Maastricht. Het feest werd afgesloten met muziek verzorgd door DJ Mathijs Gulpers. Hij wist op voortreffelijke wijze aan te sluiten bij het publiek dat al snel enthousiast aan het dansen was. Een geweldige finale van deze mooie avond. Bedankt Mathijs!

Peter VosLions club Dordrecht

Een dikke "merci!" aan alle collega's van Gulpers Pro en DJ Erik voor de goede communicatie en prima dienstverlening. Het feest was een groot succes en ook onze openingsdans werd perfect begeleid. We hebben ons vanaf het begin geen zorgen hoeven te maken, omdat we wisten dat het feest in goede handen was!

Richard en Marijke KelderBruiloft

Mede dankzij Mathijs hebben we een super mooie dag en een te gek feest gehad! We wilde een feest waarbij de dansvloer goed bezet zou zijn en dit is zeker gelukt. De muziek was voor ieder wat wils en iedereen heeft zich ook goed vermaakt. Mathijs speelde goed in op het publiek en we hebben veel complimenten gekregen

Clive en Janneke SchonewilleBruiloft

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

500
Feesten Verzorgd
3000
Stekkers Ingestoken