Bruiloft DJ in Maastricht nodig?

Met een unieke witte 'curved' dj show

De juiste dj voor je bruiloft in Maastricht

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Daarom is het de bedoeling dat alles vlekkeloos verloopt. Dus is het natuurlijk fijn als je professionals kunt inhuren die hun vak verstaan en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Denk daarbij ook aan de muziek voor het feest. Entertainment Company verzekert dat de muziek op je feest altijd een succes is. Ga je dus trouwen in Maastricht, denk dan aan Entertainment Company voor je zoektocht naar een dj.

Entertainment Company

Entertainment Company is de eerste dj in Limburg met het keurmerk trouwen. Daarom is dit de beste keus voor kwaliteit voor je grote dag. Belangrijk is het leveren van muziek en techniek, compleet in jullie verwachtingspatroon. Dit wordt allemaal op voorhand overlegd tijdens een kennismaking. Bij die kennismaking deelt Entertainment Company zijn opgedane kennis en kun je je laten adviseren door vakmannen over de invulling van je trouwdag. Het team bestaat uit meerdere ervaren dj’s die experts zijn in bruiloften. Ook bieden zij een passende lichtshow bij de muziek als optie. De dj’s van Entertainment Company zijn gespecialiseerd in bruiloften en worden door vele feest- en trouwlocaties aanbevolen. Ze beschikken over meerdere sfeervolle bruiloftsshows, maar alles is mogelijk in overleg. Door de grote ervaring die ze met zich meenemen kunnen de dj’s uitstekend advies geven als je vragen of twijfels hebt.

Dé bruiloft specialist van Maastricht

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk dat alles op rolletjes loopt. Het is immers de mooiste dag van je leven. Huur daarom professionals in die hun vak verstaan. Zo weet je zeker dat je geen overbodige zorgen hebt op de grote dag. Denk daarvoor aan de Entertainment Company, voor een bruiloft dj in Maastricht. Al jaren leveren zij vakwerk voor het verzorgen van bruiloften. Niet voor niets staat Entertainment Company bekend als prefered supplier bij feestzalen in Maastricht. Door goede ervaringen van klanten worden zij keer op keer aangeraden bij verschillende feestlocaties. Het resultaat is dat Entertainment Company niet meer is weg te denken uit de Limburgse bruiloftenbranche.

Neem contact op als je geïnteresseerd bent

Ga je binnenkort trouwen en ben je inderdaad op zoek naar een dj? Neem dan snel contact op. De contactgegevens zijn op deze site te vinden en je kunt hier ook een berichtje achterlaten. Overweeg ook eens langs te komen bij de showroom in Landgraaf. Hier kun je gratis advies krijgen over je trouwdag. Ook kun je meteen kennismaken met leden van het team en krijg je een goede sfeerimpressie van wie Entertainment Company zijn.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar jullie wensen. Samen bespreken wij het ideale verloop van uw feestavond.

Afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

Een compleet verzorgde bruiloft is mogelijk vanaf 500 tot ca. 1500 euro. Dit is mede afhankelijk van de verlichting en locatie. Kom vrijblijvend langs voor een gratis advies op maat.

Brochure aanvragen

Bezoek onze showroom

Hier presenteren wij onze producten en kunt u uw feest ‘live’ beleven. Laat u verrassen door onze fraaie lichtshows en de grote diversiteit aan mogelijkheden.

Bezoek inplannen
Alles goed geregeld

Entertainment Company levert alle bruiloftshows geheel vanuit eigen beheer. Dit zorgt voor een uitermate hoge bedrijfszekerheid.

Keurmerk Trouwen

Als eerste én enige DJ/verhuurder in Limburg droegen wij jarenlang het Keurmerk Trouwen. Inmiddels hebben we deze jaarlijkse screening beëindigd.

Dutch Wedding Awards

Finalist in de categorie ‘beste bruiloft entertainment bedrijf van het jaar’. Een onafhankelijke jury oordeelde: dit is pure Limburgse passie!

Preferred Supplier in Limburg

Wij opereren niet landelijk, maar staan juist bekend als een begrip in de regio. Vele locaties beschouwen ons als hun preferred supplier.

We zijn heel erg blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen want we hadden niet voor een betere avond kunnen wensen. Dankzij Entertainment Company hebben wij dé avond van ons leven gehad. Wij raden dit bedrijf en Mathijs zeker aan!

Ruud en Suzan. Maastricht

Via Google zijn we in contact gekomen met Entertainment Company. We hadden direct een goed gevoel bij dit bedrijf. Professioneel en goede communicatie. We hadden duidelijke afspraken gemaakt die allemaal zijn nagekomen. Het was een geweldige avond. Bedankt jongens!

Imre en Steven, Maastricht

Wij zagen Mathijs van Entertainment Company draaien op de bruiloft van vrienden van ons. De witte DJ 'show' sprak ons direct aan. Na een bezoek aan de showroom wisten we zeker dat we Entertainment Company wilde voor onze bruiloft. Niks dan lof voor dit toffe bedrijf.

Jessie en Jack, Maastricht

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

1000
Bruiloften Verzorgd
100
Beveelt Ons Aan