Disclaimer

Aan de informatie die op deze website van Entertainment Company wordt verstrekt kunnen geen rechten worden ontleend. Entertainment Company aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of via de website aangeboden informatie.

Als bezoeker van deze website bent u zelf verantwoordelijk voor het gebruiken, verwerken en interpreteren van de informatie. De website bevat hyperlinks naar andere (branch gerelateerde) websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden. Entertainment Company heeft geen controle en invloed op deze websites. Entertainment Company draagt en aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van andere bronnen.

Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan verbonden zijn. Het vertonen van hyperlinks betekent niet dat er een samenwerking bestaat tussen Entertainment Company en de beheerders van de gelinkte sites.

Vragen

Voor vragen, opmerkingen of klachten kunt u contact opnemen met Mathijs Gulpers van Entertainment Company.