Dé bruiloft DJ's in Heerlen!

Maak een afspraak of bezoek onze showroom

Hier vind je dé bruiloft DJ in Heerlen

Je bent bezig met het plannen van de mooiste dag van je leven: je bruiloft. Naast het regelen van de outfits, catering en dergelijke is het ook belangrijk dat het een werkelijk groot feest wordt. Daar heb je één ding voor nodig: de leukste muziek en dus de beste bruiloft DJ in Heerlen. Wij kunnen daarvoor zorgen. Kies je voor Entertainment Company als bruiloft DJ in Heerlen, dan word je zeker niet teleurgesteld.

Bruiloft DJ Heerlen

Kies je voor Entertainment Company, dan is de muziek op je bruiloft gegarandeerd een succes. De ervaren bruiloft DJ’s Heerlen leveren maatwerk en hiermee muziek die helemaal past bij de stijl en sfeer van je bruiloft. In combinatie met de allermooiste lichtshow beleven je gasten het allerleukste feest en zullen zij zich, net als het bruidspaar zelf, gegarandeerd vermaken.

Waarom Entertainment Company?

Waarom moet je voor Entertainment Company kiezen als bruiloft DJ in Heerlen? Deze DJ’s hebben ervaring en nog belangrijker: passie. Ze zullen luisteren naar je wensen en door middel van een gesprek beslissen wat het beste past bij je trouwfeest. Daarnaast is Entertainment Company ook een betrouwbare leverancier.

Als je eenmaal kiest voor een Bruiloft DJ Heerlen van ons, dan hoef je je geen zorgen meer te maken over de muziek op je feest. Er zal niks misgaan. Zo kun je je focussen op alle andere dingen die geregeld moeten worden en op de dag zelf volledig genieten. Nog niet overtuigd? We hebben 1000+ bruiloften verzorgd en 100% beveelt ons aan. Geen reden om niet te bellen voor een gesprek dus. Wil je een voorproefje, dan kun je altijd langskomen in de showroom.

[klantenvertellen-shortcode]

Ik wil kennismaken

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar jullie wensen. Samen bespreken wij het ideale verloop van uw feestavond.

Afspraak maken

Wat zijn de tarieven?

Een compleet verzorgde bruiloft is mogelijk vanaf 500 tot ca. 1500 euro. Dit is mede afhankelijk van de verlichting en locatie. Kom vrijblijvend langs voor een gratis advies op maat.

Brochure aanvragen

Bezoek onze showroom

Hier presenteren wij onze producten en kunt u uw feest ‘live’ beleven. Laat u verrassen door onze fraaie lichtshows en de grote diversiteit aan mogelijkheden.

Bezoek inplannen
Alles goed geregeld

Entertainment Company levert alle bruiloftshows geheel vanuit eigen beheer. Dit zorgt voor een uitermate hoge bedrijfszekerheid.

Keurmerk Trouwen

Als eerste én enige DJ/verhuurder in Limburg droegen wij jarenlang het Keurmerk Trouwen. Inmiddels hebben we deze jaarlijkse screening beëindigd.

Dutch Wedding Awards

Finalist in de categorie ‘beste bruiloft entertainment bedrijf van het jaar’. Een onafhankelijke jury oordeelde: dit is pure Limburgse passie!

Preferred Supplier in Limburg

Wij opereren niet landelijk, maar staan juist bekend als een begrip in de regio. Vele locaties beschouwen ons als hun preferred supplier.

Op 18 Juni 2016 zijn wij getrouwd. Onze feestavond vond plaats bij Auberge de Rousch in Heerlen. Zij adviseerden ons om bij Entertainment Company langs te gaan voor een DJ. Resultaat: een volle dansvloer en een onvergetelijke feestavond. Bas en Mathijs, dank jullie wel!

Erik en Mariëlle GoossensHeerlen

Vorig jaar zijn wij getrouwd bij Van der Valk in Heerlen. We hebben een geweldig trouwfeest gehad. DJ Mathijs Gulpers voelde het publiek goed aan en trok met zijn aanstekelijk enthousiasme het publiek de dansvloer op. Aanrader!

Peter en Petra van den BoogaardBrunssum

Voor onze bruiloft in onze eigen tuin waren we op zoek naar wat sfeervolle elementen. Via internet kwamen we uit bij Entertainment Company. Mathijs Gulpers gaf ons goed advies en liet ons in de showroom de vele mogelijkheden zien. Met speciale waterdichte lampen toverde hij onze tuin tot om tot een ware sprookjesomgeving. Prachtig!

Nick en Simone HulzenkampHoensbroek

LET’S GET IT ON!

Bel Mij Terug Kom Langs

1000
Bruiloften Verzorgd
100
Beveelt Ons Aan